Sabiedrībā zināmi cilvēki dzīro Jūrmala restorāna atklāšanā

FOTO. Sabiedrībā pazīstami cilvēki līksmo izsmalcināta restorāna atklāšanā Jūrmalā 0

Jūrmalā, pāris soļu attālumā no jūras, šomēnes durvis vēris jauns restorāns, kurā apmeklētāji var baudīt sezonālu garšu iedvesmotas maltītes. Par izsmalcinātu garšu radīšanu rūpējas restorāna šefpavārs Roberts Slaidiņš un suši meistars Elvg Erendzhenovs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
TESTS. Jūsu īkšķu novietojums, sakrustojot pirkstus, atklāj daudz par jūsu personību 12
Veselam
7 produkti, kas visiem šķiet veselīgi, taču patiesībā tādi nav 16
“Pasažieriem bez sejas maskas var tikt atteikta iekāpšana transportlīdzeklī!” Paziņojums autobusa salonā samulsina braucēju 55
Lasīt citas ziņas

Restorāna interjers veidots iedvesmojoties no kūrortpilsētas Jūrmalas. Kā stāsta restorāna “Choice Jūrmala” interjera autore Barbara Bula, restorāna mierīgo atmosfēru rada aktuālais “fusion” interjera stils – klasisku vērtību un modernu materiālu harmoniska līdzās pastāvēšana.

“Veidojot restorāna interjeru, galvenais bija radīt vidi, kas iemiesotu nesteidzīgo Jūrmalas elpu un kūrortpilsētas rāmumu. Iekārtojumā saglabājām vairākus klasiskus elementus – koka ventilatorus, rustiskos griestus virs bāra un koka sienu, miksējot tos ar modernām lietām. Savukārt krāsu paleti izvēlējāmies tādu, kas vairāk atbilst silto zemju klimatam un rada asociācijas ar kūrortpilsētu, jūras smiltīm, dzintaru un atveldzēšanos pēc karstas dienas,” stāsta Barbara Bula.

CITI ŠOBRĪD LASA

Restorāna ēdienkartē atrodami iecienīti dažādu reģionu ēdienu un plašs suši piedāvājums, kā arī virkne izsmalcinātu dzērienu. Īpaša restorānā gatavoto kokteiļu sastāvdaļa ir pašu gatavots citronu sīrups no Sorento pussalas citroniem, ko audzē saskaņā ar stingriem noteikumiem.

Svinīgajā atklāšanas pasākumā, kas notika 15. jūnijā, par viesu sagaidīšanu un muzikālo pavadījumu rūpējās “Radio 5” ētera personība un DJ Linda Samsonova, bet ar atspirdzinošiem kokteiļiem viesus veldzēja pazīstamais bārmenis un Hendrick’s Gin vēstnieks Latvijā Gvido Elksnis.

Tāpat ikviens klātesošais varēja nobaudīt restorāna īpašās austeres no Marennes reģiona Francijā, izmeklētus itāļu sierus, kā arī restorānu šefpavāru sagatavotās uzkodas. Pasākumā klāt bija virkne sabiedrībā zināmu personu – aktrise Agnese Zeltiņa, TV personība Jana Duļevska, sportists Kaspars Kambala ar sievu Olgu, dziedātāja Māra Upmane-Holšteine, modes dizainere Natālija Jansone, šefpavārs Lauris Aleksejevs, bārmenis Andris Reizenbergs un citi.