
5. Gaileņu omlete 7
Foto: Agnes Kantaruk/SHUTTERSTOCK
• 200 g gaileņu
• 4 olas
• 4 ēdamkarotes sviesta
• 2 ēdamkarotes piena
• malti melnie pipari
• sāls
Uz pannas uzkarsētā sviestā apcep sasmalcinātas gailenes, uzbārsta piparus un sāli, atdzesē.
Olas sakuļ ar pienu, pievieno apceptās sēnes, lej sakarsētā pannā, kur izkausētas 2 ēdamkarotes sviesta, un cep omleti, līdz tā gatava.
Pasniedzot pārkaisa sasmalcinātus zaļumus.
Reklāma
Reklāma
“Kaut arī ļoti sauss, gailenes ir!” Iedzīvotāji jūsmo par šā gada gaileņu pilniem groziem
No sēņu ēšanas līdz “Nike” apaviem: atklājiet sēņu neparasto potenciālu!
“Atbrauciet kāds novākt saldos ķiršus. Man raudiens nāk virsū…” Vīrietis no Kurzemes aicina pie sevis lasīt bagātīgo ķiršu ražu