Grauzdiņu salātu recepte – perfekta uzkoda un neticami gards plāns vakariņām 0
Šie salāti ir ideāli tiem, kas mīl kombinēt kraukšķīgu maizi ar maigu majonēzes mērci, sulīgiem tomātiem un saldu kukurūzu. Šī grauzdiņu salātu recepte kļūs par iecienītu ēdienu gan ģimenes pusdienām, gan svētku galdam.
Sastāvdaļas:
Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar, kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī
42
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
1 gab. Rudzu formas maize jeb “ķieģelītis”;
340 g konservēta kukurūza;
4 gab tomāti;
ķiploki;
1 iepakojums majonēze;
250 g Rīvētais siers;
eļļa cepšanai.
Pagatavošana:
- Maizi sagriež nelielos gabaliņos un liek dziļā pannā apcepties, līdz maize ir kraukšķīga un zeltaini brūna.
- Sagatavo mērci: majonēzei pievieno saspiestu ķiploku (aptuveni 4 daiviņas).
- Paralēli sagriež tomātus un sagatavo pārējās sastāvdaļas.
- Visu kārto salātu traukā: Maizes grauzdiņi – majonēzes mērce – tomāti – kukurūza – mērce – rīvēts siers.
Lai labi garšo!



