Grauzdiņu salātu recepte – perfekta uzkoda un neticami gards plāns vakariņām 0
Šie salāti ir ideāli tiem, kas mīl kombinēt kraukšķīgu maizi ar maigu majonēzes mērci, sulīgiem tomātiem un saldu kukurūzu. Šī grauzdiņu salātu recepte kļūs par iecienītu ēdienu gan ģimenes pusdienām, gan svētku galdam.
Reklāma
Reklāma
Sastāvdaļas:
“Vispār vajadzētu aizliegt Donu un viņa jauno dziesmu…” Mūziķa jaunākais veikums izraisa negaidītu sabiedrības reakciju
70
TEKSTA TIEŠRAIDE. Sabiedrībā pazīstami cilvēki parakstījuši atklātu vēstuli Edgaram Rinkēvičam
201
Šlesers publicē Vīķes-Freibergas foto ar Putinu, bet sabiedrības atbalsta vietā saņem pārmetumu par paša sievas saistību ar Krieviju
1 gab. Rudzu formas maize jeb “ķieģelītis”;
340 g konservēta kukurūza;
4 gab tomāti;
ķiploki;
1 iepakojums majonēze;
250 g Rīvētais siers;
eļļa cepšanai.
Pagatavošana:
- Maizi sagriež nelielos gabaliņos un liek dziļā pannā apcepties, līdz maize ir kraukšķīga un zeltaini brūna.
- Sagatavo mērci: majonēzei pievieno saspiestu ķiploku (aptuveni 4 daiviņas).
- Paralēli sagriež tomātus un sagatavo pārējās sastāvdaļas.
- Visu kārto salātu traukā: Maizes grauzdiņi – majonēzes mērce – tomāti – kukurūza – mērce – rīvēts siers.
Lai labi garšo!



