2. Tomātu un bazilika marināde 0

• 40 ml tomātu pastas
• 40 ml sarkanvīna etiķa
• 40 ml augu eļļas
• 2 ēdamkarotes sakapātu bazilika lapiņu
• 2 ķiploka daiviņas
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Tējkarote cukura
• Tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Lasīt citas ziņas

Tomātu pastu sajauc ar augu eļļu un sarkanvīna etiķi. Pieber sāli, cukuru un maltus melnos piparus un maisa, līdz izveidojusies viendabīga konsistence. Pievieno sakapātu baziliku. Produktus liek maisā, uzlej marinādi un ļauj stundu ievilkties.

Ieteicama vistas gaļai.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.