Foto-Shutterstock

VIEDOKĻI 8

Operatori: atvērti diskusijām

“Bites” Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja Oksana Stankeviča:

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
Lasīt citas ziņas

“Šogad apritēs pieci gadi, kopš brīdinām par zvanu uz paaugstinātas maksas numuru. Mēs piekrītam, ka ir svarīgi klientus informēt par dārgākiem zvaniem, taču, mūsuprāt, risinājums varētu saglabāties tāds, kāds tas mums ir šobrīd, – īss signāls, kas liecina par paaugstinātas maksas zvanu. Ja tas tiek pārtraukts, klients saņem SMS ar informāciju par izmaksām. Mūsuprāt, nav nepieciešams katru reizi atskaņot balss paziņojumu, jo tas gan palielinās savienojuma laiku, gan būs traucējošs klientiem, kam regulāri jāzvana uz zināmiem paaugstinātas maksas tālruņiem, gan arī prasīs papildu resursus mūsu pusē.”

“Tele2” Klientu apkalpošanas departamenta direktore Marita Romanovska:

CITI ŠOBRĪD LASA

“Šādi zvani mūsu tīklā netiek daudz veikti, bet esam gatavi iesaistīties un vērtēt SPRK priekšlikumus. Vēlos gan norādīt, ka “Tele2″ saviem klientiem, kas vēlas būt droši par savu rēķinu, piedāvā izmaksu kontroles rīku, kas ļauj kontrolēt visas izmaksas papildus pieslēguma ikmēneša maksai, kā arī ir iespējams noteikt limitu vai pilnībā bloķēt zvanus uz paaugstinātas maksas numuriem.”
“LMT” preses sekretāre Elīna Lidere:

“Kopš tarifu plāna “Brīvība” ieviešanas “LMT” jau piedāvā brīvi zvanīt uz praktiski visiem tīkliem Latvijā bez papildu maksas. Atšķirībā no citiem tirgus dalībniekiem mūsu pakalpojumos nav atsevišķi izdalīti tikai populārākie tīkli, bet zvanus un īsziņas par vienu maksu var veikt uz pamatā visiem tīkliem Latvijā. Tādēļ “LMT” klientiem nav jādomā, kurš numurs ir populārajā un kurš nepopulārajā tīklā.”

“Lattelecom” sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja Lāsma Trofimova:

“Vienmēr esam ievērojuši spēkā esošo normatīvu prasības un turpināsim tās ievērot arī turpmāk. Komersantiem ir iespēja paust savu viedokli regulatora izsludinātajās konsultācijās, ko “Lattelecom” arī darīs. Savukārt spriest par neizstrādātu risinājumu ir pāragri.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.