Foto: Pexels

Itāļu pavāri brīdina tūristus: ko nekad nevajadzētu pasūtīt vietējos restorānos 21

Droši vien ne reizi vien, kad atklājat, ka plānojat doties ceļojumā uz Itāliju, esat dzirdējuši brīdinājumu, ka Itālijā kapučīno dzer tikai dienas pirmajā puse. Izrādās, ka tas nebūt nav vienīgais “gastronomiskais grēks”, kas raksturīgs tūristiem, kuri dodas ceļojumā uz šo gardēžu iecienīto valsti.

Reklāma
Reklāma
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
RAKSTA REDAKTORS
“”Rimi” veikala vadītāja pazemo darbiniekus, cilvēki ir bailēs, vadībai vienalga,” drosmīga darbiniece atklāj haosu uzņēmumā
TV24
“Ir vēl viens liels spēlētājs, kurš var “uzspļaut” Zelenskim!” Rajevs skaidro, kas notiks, ja Ukrainas armija atteiksies pārstāt karu
Lasīt citas ziņas

Itāļu pavāri atklāj, kādus ēdienus tūristiem nevajadzētu pasūtīt vietējos restorānos, raksta Daily Mail.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.