Foto: Pexels

Itāļu pavāri brīdina tūristus: ko nekad nevajadzētu pasūtīt vietējos restorānos 21

Droši vien ne reizi vien, kad atklājat, ka plānojat doties ceļojumā uz Itāliju, esat dzirdējuši brīdinājumu, ka Itālijā kapučīno dzer tikai dienas pirmajā puse. Izrādās, ka tas nebūt nav vienīgais “gastronomiskais grēks”, kas raksturīgs tūristiem, kuri dodas ceļojumā uz šo gardēžu iecienīto valsti.

Reklāma
Reklāma
Veselam
6 pārtikas produkti, kas “pa taisno” uzaudzē punčuku
Putinam atlikušas tikai dažas dienas – ASV ķeras vērsim pie ragiem un izvirza ultimātu 147
Mājas
Šie suņi mirst samērā jauni – šķirnes ar īsāko dzīves ilgumu
Lasīt citas ziņas

Itāļu pavāri atklāj, kādus ēdienus tūristiem nevajadzētu pasūtīt vietējos restorānos, raksta Daily Mail.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.