Jautājums šefpavārei: Kā vislabāk saglabāt sviesta pupiņas ziemai? 2

TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” kāda skatītāja interesējās, kā būtu vislabāk saglabāt sviesta pupiņas ziemai?

“Es eju pensijā!” Vīrietis nopērk lietotu jaku un paliek bez vārdiem par to, ko atradis tās kabatā
Uzzinot Sidnejas terorista vārdu, satraukties sāk arī latvieši
Vairāki kilogrami! Tepat, kaimiņos, vēstures entuziasti mežā atrod 86 gadus slēptus dārgumus 16
Lasīt citas ziņas

Raidījumā šefpavāre Ina Poliščenko ieteica sviesta pupiņām nogriezt asos galiņus, pēc tam varbūt sagriezt smalkākos gabaliņos vismaz trīs daļās. “Tad viņas apvārīt siltā ūdenī, atdzesēt, nosusināt un tad salikt vai nu paciņās, vai kastītēs. Un tad jūs viņas variet arī ieziemot,” sacīja šefpavāre Poliščenko.

Protams, otrs variants ir tāds, kad liek sviesta pupiņas marinādē, burciņās un pēc tam novieto pagrabā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.