Jautājums šefpavārei: Kā vislabāk saglabāt sviesta pupiņas ziemai? 2

TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” kāda skatītāja interesējās, kā būtu vislabāk saglabāt sviesta pupiņas ziemai?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10 lietas, ko sievietes dara labāk nekā vīrieši. Trešajam punktam vīrieši nekad nevēlas piekrist
Kokteilis
Rēzija Kalniņa un Ainārs Rubiķis šķiras: pie vainas alkohols vai baumas par mīļāko, kura atgādina Rēziju jaunībā? 17
Iespēja ietaupīt: nosaukti 7 budžeta ziņā draudzīgi galamērķi Eiropā, ko eksperti iesaka apmeklēt 2025. gadā
Lasīt citas ziņas

Raidījumā šefpavāre Ina Poliščenko ieteica sviesta pupiņām nogriezt asos galiņus, pēc tam varbūt sagriezt smalkākos gabaliņos vismaz trīs daļās. “Tad viņas apvārīt siltā ūdenī, atdzesēt, nosusināt un tad salikt vai nu paciņās, vai kastītēs. Un tad jūs viņas variet arī ieziemot,” sacīja šefpavāre Poliščenko.

Protams, otrs variants ir tāds, kad liek sviesta pupiņas marinādē, burciņās un pēc tam novieto pagrabā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.