Jautājums šefpavārei: Kā vislabāk saglabāt sviesta pupiņas ziemai? 2

TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” kāda skatītāja interesējās, kā būtu vislabāk saglabāt sviesta pupiņas ziemai?

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Raidījumā šefpavāre Ina Poliščenko ieteica sviesta pupiņām nogriezt asos galiņus, pēc tam varbūt sagriezt smalkākos gabaliņos vismaz trīs daļās. “Tad viņas apvārīt siltā ūdenī, atdzesēt, nosusināt un tad salikt vai nu paciņās, vai kastītēs. Un tad jūs viņas variet arī ieziemot,” sacīja šefpavāre Poliščenko.

Protams, otrs variants ir tāds, kad liek sviesta pupiņas marinādē, burciņās un pēc tam novieto pagrabā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.