Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga.   21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga. 21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Biešu karpačo 0

KĀ GATAVOT?

Bietes vāra gatavas, atdzesē, sagriež plānās šķēlītēs, kārto uz šķīvja. Pāri bietēm liek salātu maisījumu, pievieno bazilika pesto, rupji rīvēta Parmezāna siera skaidas, pārkaisa ciedru riekstus. Salātus viegli apslaka ar balzamiko etiķi. Maliņā uz šķīvja kārto ļoti smalki sakapāta konservēta persika pusīti. Rotā ar zemenēm, fizāli vai citiem augļiem un ogām.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Zivju lete”  šefpavārs VILNIS BRESIS.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.