Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga.   21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga. 21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Biešu karpačo 0

KĀ GATAVOT?

Bietes vāra gatavas, atdzesē, sagriež plānās šķēlītēs, kārto uz šķīvja. Pāri bietēm liek salātu maisījumu, pievieno bazilika pesto, rupji rīvēta Parmezāna siera skaidas, pārkaisa ciedru riekstus. Salātus viegli apslaka ar balzamiko etiķi. Maliņā uz šķīvja kārto ļoti smalki sakapāta konservēta persika pusīti. Rotā ar zemenēm, fizāli vai citiem augļiem un ogām.

Reklāma
Reklāma
Eiropa šokā: Lielbritānijā populārākais jaundzimušo vārds nāk no musulmaņiem
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Putins draud un sola mieru vienlaikus: Krievija drīz sāks izmantot jaunas superraķetes 3
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Zivju lete”  šefpavārs VILNIS BRESIS.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.