Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga.   21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga. 21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Biešu karpačo 0

KĀ GATAVOT?

Bietes vāra gatavas, atdzesē, sagriež plānās šķēlītēs, kārto uz šķīvja. Pāri bietēm liek salātu maisījumu, pievieno bazilika pesto, rupji rīvēta Parmezāna siera skaidas, pārkaisa ciedru riekstus. Salātus viegli apslaka ar balzamiko etiķi. Maliņā uz šķīvja kārto ļoti smalki sakapāta konservēta persika pusīti. Rotā ar zemenēm, fizāli vai citiem augļiem un ogām.

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Zivju lete”  šefpavārs VILNIS BRESIS.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.