Publicitātes foto

Siermaizīte “Brieža labums” 0

4 personām nepieciešams
4 šķēles sēklu maizes
½ iepakojuma Trikata Maasdam siers šķēlēs
2 ēdamk. graudu sinepju
4 ēdamk. tomātu mērces
1 sarkanais sīpols
100g vītinātas brieža gaļas desas

Reklāma
Reklāma
TESTS: Atbildi tikai uz 6 jautājumiem un mākslīgais intelekts izrēķinās tavu vecumu!
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
Lasīt citas ziņas

Graudu sinepes sajauc ar tomātu mērci, pārsmērē katru maizi, kārto iepriekš sagrieztus sīpolus, tad pa virsu liec plāni sagrieztu brieža desu un pārsedz ar siera šķēli. Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 5 minūtes (līdz siers izkusis).

Padoms: garšos labi ar gaišo kviešu alu, Malbec vai Shiraz vīnu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.