Kā pagatavot rabarberu ievārījumu, lai tas nebūtu šķidrs? Iesaka šefpavāre 4

Katru gadu vāru rabarberu džemu, bet tas sanāk ļoti šķidrs. Ko darīt, lai tas būtu biezāks? TV24 raidījuma “Šefpavārs. Uz līnijas” skatītāja jautā šefpavārei Inai Poliščenko.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Veselam
Cik patiesībā bīstami ir marinēti gurķi? 4 slēptās briesmas, par kurām jāzina ikvienam
Lasīt citas ziņas

Ina stāsta, ka pieturas pie pārbaudītas receptes – uz 1 kilogramu nemizotu rabarberu izmanto 1 kilogramu cukura. Pēc ievārījuma pagatavošanas šefpavāre to vēl nedaudz sablendē.

Šefpavāre uzsver, lai ievārījums nebūtu pārāk šķidrs, tā gatavošanas procesā noteikti nevajag pievienot ūdeni!

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.