Kā pagatavot rabarberu ievārījumu, lai tas nebūtu šķidrs? Iesaka šefpavāre 4

Katru gadu vāru rabarberu džemu, bet tas sanāk ļoti šķidrs. Ko darīt, lai tas būtu biezāks? TV24 raidījuma “Šefpavārs. Uz līnijas” skatītāja jautā šefpavārei Inai Poliščenko.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Ina stāsta, ka pieturas pie pārbaudītas receptes – uz 1 kilogramu nemizotu rabarberu izmanto 1 kilogramu cukura. Pēc ievārījuma pagatavošanas šefpavāre to vēl nedaudz sablendē.

Šefpavāre uzsver, lai ievārījums nebūtu pārāk šķidrs, tā gatavošanas procesā noteikti nevajag pievienot ūdeni!

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.