3. “Ļauj viņam pašam tevi atrast!” 0

Interesanti zināt, kā tad vīrietis varēs sameklēt un uzrunāt sievieti, kura burtiski slēpjas no iespējamas satikšanās! Vīriešiem nepiemīt gaišreģa īpašības! Un arī spēja nojaust, aiz kuras daudzdzīvokļu mājas logiem vai kafijas tasēm iecienītās kafejnīcas stūrī slēpies vientuļā tu!

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
Lasīt citas ziņas

4. “Tu vienkārši esi pārāk izvēlīga…”

Laikam pie izvēlīguma vainojami neskaitāmie televīzijas raidījumi, seriāli un filmas ar ideālajiem vīriešiem. Vai bērnībā lasītās pasaku grāmatas par prinčiem… Vai varbūt krietni loģiskāks iemesls – tava pašcieņa un vērtību sistēma, kā arī nevēlēšanās tikties ar kuru katru, kas ir gluži loģiska.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. “Kad tu beigsi meklēt, tu noteikti uzreiz kādu atradīsi!”

Tikpat labi uzreiz pieņemt faktu, ka katru dienu sievietes, kuras nav attiecībās, meklē savu sapņu vīrieti. Kurš gan ir teicis, ka vispār kādu meklē? Arī ikdiena bez attiecībām var būt gana piesātināta un nebūt ne tik nožēlojama, lai mēs izmisīgi lūkotos pēc vīriešiem!

6. “Sameklē sev kādu hobiju!”

Lai gan sapņu vīrieti meklēt nav vērts, vienkārši baudot ikdienu un dzīves piespēlētās iespējas, arī vientulību nevajag ignorēt pilnībā. Ja vēlies iepazīties, dodies cilvēkos, nevis slēpies mājas drošajās sienās. Lai gan, no otras puses – ja būsi vientuļa, vismaz varēsi uzadīt kādu praktisku sedziņu vai dūraiņus…

7. “Kāpēc tu uztraucies par vīrieša atrašanu? Pasaulē ir vēl lielākas problēmas!”

Pirmkārt, ja tavai draudzenei jau ir ģimene un viņa ir laimīga, tas nenozīmē, ka arī tu tāda esi. Turklāt, gadiem ritot, vēlme pēc patiesas mīlestības un ģimenes ligzdiņas iekārtošanas, visticamāk, aug. Otrkārt, laiku pa laikam pasūkstoties par vīriešu trūkumu, tu vien pažēlojies, nevis raksti prezidentam vēstuli ar aicinājumu risināt šo attiecību krīzi visas valsts līmenī!

8. “Tu nevarēsi atrast lielisku vīrieti bārā!”

Un, kāpēc gan ne?

9. “Ej kaut vai uz miljons randiņiem! Izpriecājies! Izmanto šo laiku!”

Tava draudzene, kurai jau ir vīrietis, noteikti uzskata, ka tev ir tik daudz vīriešu un piedāvājumu doties uz randiņiem, ka nevari vien atkauties no uzmanības apliecinājumiem. Bet, iespējams, tu pavadi kārtējo piektdienas vakaru pie televizora, kamēr visas draudzenes un paziņas bauda mīļoto sabiedrību… Ne pārāk uzmundrinoši, vai ne?

Reklāma
Reklāma

10. “Vai tev patiešām nav neviena, kas tevi spētu uzmundrināt?”

Jā, ar šādu frāzi tavs noskaņojums noteikti pacelsies vēl augstāk…

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.