Foto – Anda Krauze

Gardais, ātri pagatavojamais desertiņš Ziemasvētku priekšnojautās 0

Cepti āboli ar kanēli un piparkūku drumstalām – vēl viens viegli pagatavojams desertiņš, ko uzburt man iemācīja garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs.

Reklāma
Reklāma
Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Lasīt citas ziņas

Nomizoju un sagriežu daiviņās ābolus, sajaucu ar sviestu, cukuru un kanēli, izkarsēju katliņā uz lēnas uguns. Gatavo masu lieku formiņās. Sasmalcinu piparkūkas, sajaucu ar sviestu un ziežu pāri āboliem. Šauju cepeškrāsnī, atstāju simt astoņdesmit grādos uz desmit minūtēm.

Kārtoju uz šķīvjiem, dekorēju ar piparkūku gabaliņiem, putukrējumu vai vaniļas mērci un dzērvenēm. Gardi bezgala!