Foto – Anda Krauze

Gardais, ātri pagatavojamais desertiņš Ziemasvētku priekšnojautās 0

Cepti āboli ar kanēli un piparkūku drumstalām – vēl viens viegli pagatavojams desertiņš, ko uzburt man iemācīja garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Nomizoju un sagriežu daiviņās ābolus, sajaucu ar sviestu, cukuru un kanēli, izkarsēju katliņā uz lēnas uguns. Gatavo masu lieku formiņās. Sasmalcinu piparkūkas, sajaucu ar sviestu un ziežu pāri āboliem. Šauju cepeškrāsnī, atstāju simt astoņdesmit grādos uz desmit minūtēm.

Kārtoju uz šķīvjiem, dekorēju ar piparkūku gabaliņiem, putukrējumu vai vaniļas mērci un dzērvenēm. Gardi bezgala!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.