Foto – Anda Krauze

Gardais, ātri pagatavojamais desertiņš Ziemasvētku priekšnojautās 0

Cepti āboli ar kanēli un piparkūku drumstalām – vēl viens viegli pagatavojams desertiņš, ko uzburt man iemācīja garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ārste brīdina par 5 pārtikas produktiem, kas palielina risku saslimt ar vēzi. Dažus no tiem lieto teju katrs
Kokteilis
Šodien pilnmēness Lauvas zīmē! Astrologi brīdina būt trakoti prātīgiem un nosauc 3 zodiaka zīmes, kurām gaidāmas lielas pārmaiņas
Krievi sāk atjēgties: beidzot saprotot, kas notiek, izcēlusies histērija: “Vai mums vēl vispār ir palikušas naftas pārstrādes rūpnīcas?”
Lasīt citas ziņas

Nomizoju un sagriežu daiviņās ābolus, sajaucu ar sviestu, cukuru un kanēli, izkarsēju katliņā uz lēnas uguns. Gatavo masu lieku formiņās. Sasmalcinu piparkūkas, sajaucu ar sviestu un ziežu pāri āboliem. Šauju cepeškrāsnī, atstāju simt astoņdesmit grādos uz desmit minūtēm.

Kārtoju uz šķīvjiem, dekorēju ar piparkūku gabaliņiem, putukrējumu vai vaniļas mērci un dzērvenēm. Gardi bezgala!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.