Karstā uzkoda ar spinātiem un zivs fileju 0

Kā gatavot?

Nomizotus kartupeļus sarīvē uz rupjas rīves, pievieno sarīvētu sīpolu, sāli, piparus. Veido pankūkas un cep uz lēnas uguns. Spinātus, ja izmanto saldētus, atkausē, nospiež lieko ūdeni, sakapā, liek uz pannas, pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno rīvētu ķiploku un brīdi karsē. Uz šķīvja liek kartupeļu pankūku, pāri tai – izkarsētos spinātus, virsū – svaiga tomāta šķēlītes un nedaudz majonēzes. Zivs, šoreiz mencas, fileju apviļā miltos, pārkaisa ar garšvielām un cep gatavu. Zivi liek kārtojuma virspusē, pāri – otru kartupeļu pankūku.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
“Zeme tad trīcēs zem šo karu izvērsēju kājām!” Gaišreģis paredz Ukrainas kara uzvaras gadu
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
Lasīt citas ziņas

Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā” īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.