Foto – Aija Geida

Kartupeļi ar siera un žāvētās gaļas mērci 0

Sastāvdaļas
• 12 lielu kartupeļu
• 400 ml grieķu jogurta
• 100 g Holandes siera
• 100 g žāvētas gaļas
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• tējkarote sāls
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• 2–3 ēdamkarotes zaļumu

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus rūpīgi nomazgā, apslaka ar eļļu, ietin folijā un ierušina ugunskurā cepties uz 1,5–2 stundām. Tikmēr pagatavo mērci. Uz smalkas rīves sarīvē sieru, gaļu sagriež kubiciņos. Jogurtu sajauc ar sāli, pipariem un citrona sulu, pievieno zaļumus, gaļu un sieru, samaisa. Kad kartupeļi gatavi, atver foliju, dārzeņiem izdara dziļu krustenisku iegriezumu un vēl karstus pārlej ar mērci (lai siers izkūst).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.