
Rimi Publicitātes foto
Kartupeļu gnoči ar tomātu mērci, svaigu baziliku un rīvētu sieru 1
Pagatavošana:
Uzvāra ūdeni, pievieno gnoči un tos novāra. Tikmēr karsē pannā mērci un pievieno baziliku. Mērcē liek gatavos gnoči, savāra kopā. Pasniedz ar rīvētu sieru.
Reklāma
Reklāma
Recepte no Rimi

Medū karamelizēti banāni ar kanēli un pekanriekstiem, pasniegti ar bezpiedevu jogurtu

Burito ar tomātu omleti, avokado un šķiņķi

Aukstā zupa ar augļiem

Grilēts tītara filejas šašliks, ietīts speķī

Melnie spageti ar mīdijām

Laša un kartupeļu zupa – noderēs atslodzei pēc cepešiem

Bērzu sula
ar smiltsērkšķiem – uh, kas par veselīgu padzērienu!

5 receptes, kurās izmantot pāri palikušās olas: salāti, uzkoda, pīrāgi!