
Rimi Publicitātes foto
Medū karamelizēti banāni ar kanēli un pekanriekstiem, pasniegti ar bezpiedevu jogurtu 0
Pagatavošana:
Sargiež banānus gareniski vai ripiņās. Sakarsē pannu, pievieno riekstus un nedaudz tos pagrauzdē bez taukvielām. Tad pievieno sviestu un medu. Kad sviests pakusis, liek tajā banānu un viegli apcep. Pasniedz ar jogurtu.
Reklāma
Reklāma
Viņus slepeni apbrīno: šajos datumos dzimušie pievelk apkārtējo cilvēku apbrīnu kā magnēti
“Stāvu kā ar verdošu ūdeni aplieta…” piecgadīga bērna mamma trolejbusā piedzīvojusi vecāku ļaunāko murgu
Bijušais britu komandieris nosauc nākamo Krievijas mērķi un aicina gatavoties karam
Gatavoja Rimi gardēžu komandas šefpavārs Normunds Baranovskis
Burito ar tomātu omleti, avokado un šķiņķi
Aukstā zupa ar augļiem
Grilēts tītara filejas šašliks, ietīts speķī
Melnie spageti ar mīdijām
Laša un kartupeļu zupa – noderēs atslodzei pēc cepešiem
Bērzu sula
ar smiltsērkšķiem – uh, kas par veselīgu padzērienu!
5 receptes, kurās izmantot pāri palikušās olas: salāti, uzkoda, pīrāgi!
Siera salāti ar olu un garnelēm