Foto-Dace Spalviņa

Pirmskāzu fotosesijas plusi un mīnusi 0

Plusi

* Fotosesija noritēs bez kāzu dienai raksturīgās steigas un satraukuma, varēs pilnībā izbaudīt fotografēšanās procesu.
* Fotosesija kāzu dienā parasti izskatās kā vienkārša pastaiga, un pāris var justies un arī fotogrāfijās izskatīties noguruši.
* Fotosesijai varēs veltīt tik daudz laika, cik nepieciešams. Laiks nebūs tik ļoti ierobežots kā kāzu dienā, kad jāiekļaujas paredzētajā laikā starp laulības noslēgšanu un banketu.
* Viesiem nav jāgarlaikojas, gaidot jauno pāri atgriežamies no fotografēšanās.
* Nav teikts, ka kāzu dienā laika apstākļi vispār būs piemēroti fotosesijai ārā. Tāpat kāzu dienā pāra iemīļotā vieta var atrasties pārāk tālu no svinību vietas un fotosesija tajā nemaz nav iespējama.
* Fotosesijā pirms kāzām ir iespēja izvēlēties laiku, vietu un pat citu gadalaiku; iespēja apmeklēt vairākas vietas fotosesijai un iejusties vairākos tēlos. Var iegūt unikālus attēlus, ko ne vienmēr var izdarīt kāzu svinību laikā, piemēram, attēlus pēc saulrieta vai saullēkta, ar magoņu lauku fonā, pie jūras, pilsētā naktī utt. Ja ir vēlme, fotosesiju var noorganizēt pat kādā citā valstī, apvienojot to ar medusmēneša ceļojumu.
* Ja kāzās izmantos tā paša fotogrāfa pakalpojumus, pirmskāzu fotosesija ir lieliska iespēja iepazīties ar fotogrāfu un tā darba stilu.
* Ja fotosesija notiek darba dienā, iespējams, ka tās cena būs mazāka nekā tādai pašai fotosesijai brīvdienā.
* Var palūgt fotogrāfam ātri apstrādāt vairākus fotoattēlus, lai tos izmantotu kāzu dekoros vai demonstrētu viesiem.
* Līgava un līgavainis var pirms svinīgā brīža gūt priekšstatu par to, kā viņi izskatīsies svarīgākajā savas dzīves dienā. Ja nepieciešams ko uzlabot tēlā, kleitā, grimā, frizūrā, būs vēl laiks to izdarīt.
* Ja fotosesija norisinās pēc kāzām, var izspēlēt vistrakākos scenārijus, sākot ar fotosesiju ūdenī, gulēšanu smiltīs, notriepšanos ar krāsām līdz pat kāzu kleitas saplēšanai finālā.

Reklāma
Reklāma

Mīnusi

Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 46
Lasīt citas ziņas

* Mūsu valstī dominē ticējums, ka līgavainis pirms kāzām nedrīkst redzēt līgavu kāzu kleitā. Daudzi pāri, pat īpaši tam neticot, tomēr izvēlas neriskēt. Risinājums – izmantot citu baltu kleitu vai svinīgu tērpu.
* Risks, ka fotosesijas laikā var sabojāt kleitu vai uzvalku.
* Papildu izdevumi par grimu un frizūru, kā arī kāzu pušķi, ja fotosesija ir plānota vairāk nekā divas dienas pirms kāzām. Bez šīm detaļām fotosesija nebūs pietiekami svinīga. Taču līgavas bieži vien mēdz izmēģināt kāzu dienas grimu un frizūru, tad nu to var lieliski apvienot ar fotosesiju.
* Valda uzskats, ka dienā, kas nav īstā kāzu diena, pārim būs grūti izrādīt tik spilgtas un aizkustinošas emocijas kā īstajā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.