Foto – Aija Geida

Ķīnas pupiņas mīklā 0

Ķīnas pupiņas nakti mērcē aukstā ūdenī. No rīta izvāra mīkstas (vai izsutina uz tvaicējamā sieta), tad nokāš, ieber bļodā un mīca, līdz iegūst lipīgu masu. Pievieno sarīvētas kokosa skaidiņas, ingveru, brūno cukuru, sāli un samaisa. No masas veido apmēram 5 cm diametra bumbiņas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi
Lasīt citas ziņas

Pagatavo mīklu, sajaucot visas sausās sastāvdaļas un pamazām lejot klāt aukstu ūdeni (atkarībā no miltu kvalitātes var atšķirties nepieciešamā ūdens daudzums). Pannā uzkarsē eļļu, saplacinātas bumbiņas apviļā mīklā un cep dziļā eļļas peldē, līdz zeltaini brūnas. Pasniedz ar gurķu vai mārrutku mērci. Labi garšo kopā ar rīsiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.