Foto – Aija Geida

Ķiploki burciņās ar tomātiem. Vīri novērtēs! 0

Sastāvdaļas (divas 0,5 l burciņas)
• 0,5 kg notīrītu ķiploku
• 0,5 kg svaigu tomātu
• 3 ēdam­karotes sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Pasauli pāršalc Putina iespējamās ārlaulības meitas paziņojums par tēvu un karu 4
Zintniece atklāj: 5 biežākās pazīmes, ka miris tuvinieks cenšas sazināties ar jums
“Es vēlreiz saku – es nesaprotu krieviski!” Jauniete dalās nepatīkamā pieredzē vasaras darbā “Rimi”, izraisot plašu diskusiju 146
Lasīt citas ziņas

Tomātus nomazgā, pārgriež uz pusēm un izgriež cieto viduci. Ķiplokus notīra. Visu sablendē, pieber sāli un nevārītu pilda burciņās. Uzglabā ledusskapī. Pēc tam jebkuram pamatēdienam pieliek pāris ēdamkarošu asās un aromātiskās mērces. Asākas garšas cienītāji var pievienot pāris smalki sagrieztu čili pipariņu. Vēl viens variants – pielikt rīvētus mārrutkus. Var uzglabāt trīs mēnešus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.