
Foto – Dainis Bušmanis
Latviešu creme brulee 1
KĀ GATAVOT
Cepamā traukā vai mazos karstumizturīgos trauciņos vienādā daudzumā lej jaunpienu un pienu, pēc garšas pievieno cukuru. Trauku liek cepeškrāsnī 200 grādos un karsē aptuveni pusstundu, līdz masa sabiezējusi. Pārkaisa ar kanēli. Lieliski garšo kopā ar ievārījumu, šoreiz – ķiršu.
Reklāma
Reklāma
“Es biju piesprādzējusies, bet citas meitenes krita uz priekšu.” Ceļā uz basketbola treniņnometni, avarējis autobuss, kurā atradās vairāk nekā 40 bērni
19
“Nezinu, vai šo meiteņu vecāki vispār zina par šādām aktivitātēm…” Sieviete brīdina par bīstamu tendenci, kas strauji izplatījusies bērnu vidū
Konflikti, nepatīkami pārsteigumi un negaidītas vilšanās: šīm 4 zodiaka zīmēm šodien jābūt īpaši piesardzīgām
Gatavoja māksliniece Signe Vanadziņa, kuras darbu izstāde visu decembri skatāma Bērnu klīniskās universitātē
Latviešu creme brulee
Ķiploki ar citronu un medu. Ideāli pret saaukstēšanos
Kivano salāti
Ābolu pīrāgs – vienkārša recepte, kas izdosies ikvienam
Koba salāti. Varen sātīgs rasoliņš amerikāņu gaumē
7 gudrības par rauga mīklu, kas jāzina gaisīgu pīrāgu cepējām
Medū glazēta pīle ar ceptiem āboliem un melnajām plūmēm
Cepti kolrābji ar sieru