Latviešu creme brulee 1
KĀ GATAVOT
Cepamā traukā vai mazos karstumizturīgos trauciņos vienādā daudzumā lej jaunpienu un pienu, pēc garšas pievieno cukuru. Trauku liek cepeškrāsnī 200 grādos un karsē aptuveni pusstundu, līdz masa sabiezējusi. Pārkaisa ar kanēli. Lieliski garšo kopā ar ievārījumu, šoreiz – ķiršu.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
“Zeme tad trīcēs zem šo karu izvērsēju kājām!” Gaišreģis paredz Ukrainas kara uzvaras gadu
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
Gatavoja māksliniece Signe Vanadziņa, kuras darbu izstāde visu decembri skatāma Bērnu klīniskās universitātē