Rimi Publicitātes foto

Ķiploku eļļā sautēti mazie burkāniņi ar pašmāju humusu 0

Pagatavošana:

Sakarsētā pannā pievieno eļļu ar rozmarīna zariņu saspiestām ķiploka daivām ar visu mizu. Samazina karstumu, lai eļļa sautētos, nevis degtu. Liek burkāniņus un sautē. Uzliek pannai vāku, bet laiku pa laikam pakrata pannu, lai apmaisītu burkānus. Ja burkāniņi ir mazi un tievi, tie būs gatavi 5 minūtēs. Tikmēr liek visas humusa sastāvdaļas blenderī un samaļ humusu. Burkāniņus liek uz papīra salvetes, lai netecētu liekā eļļa, pārkaisa tos ar sāli un pasniedz ar humusu.

Reklāma
Reklāma
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
Traģēdija Brunavas pagastā: advokāts skaidro Modra Konovalova suņu nošaušanas tiesisko aspektu 1
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Rimi gardēžu komandas šefpavārs Normunds Baranovskis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.