Mazsālīts lasis ar kartupeļu pankūciņu 0
No rupji sarīvētiem kartupeļiem veido mazas pankūciņas, uzkaisa sāli, piparus un cep nelielā eļļas daudzumā. Virsū liek mazsālīta laša šķēli un uzkaisa sezama sēkliņas.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                Burkānu, puravu, gurķa salāti ar smiltsērkšķiem
                            
                            
                                                Grūbu un gurķu zupa
                            
                            
                                                Auzu un melleņu pīrāgs
                            
                            
                                                Olas Benedikta gaumē. Klasiska recepte īpašām brokastīm
                            
                            
                                
                                            La.Lv sadaļas “Sievietei” redaktore gatavo kūpinātās gaļas veltnīšus
                            
                            
                                                Ceļvedis siera pasaulē: kā tos iedala un kā glabā
                            
                            
                                                Kāpostu zupa ar kumīnu atslodzei vēderam pēc brīvdienām
                            
                            
                                                Padomi reņģu gatavošanā
                            
                            
                
                
                
                                
                
                            
                
                                
                
                                
                
                                
                
                            


