La.Lv sadaļas “Sievietei” redaktore gatavo kūpinātās gaļas veltnīšus 0

“Brīvdienās vēlējos uztaisīt kādu neierastāku ēdienu,” stāsta portāla La.lv sadaļas “Sievietei” un “Veselība” redaktore Linda Rozenbaha. “Tā kā ģimenē ir trīs puiši (meitenes mazākumā), izlēmu taisīt gaļas ēdienu, ko daru reti (nevērtējiet bargi). Ledusskapī bija vīramātes kūpinātā gaļa un maltā gaļa no lauku rukša. Tāpēc izdomāju taisīt veltnīšus. Princips vienkāršs – sagriež iespējami plāni bekonu, plānā kārtā uzliek ar garšvielām bagātinātu malto gaļu. Es liku gan maisījumu maltajai gaļai, gan rozmarīnu, būtu bijis timiāns podiņā, liktu to. Sarullēju un liku uz pannas. Nekādi stiprinājumi neprasījās – rullis turējās ciet. Uz šķīvja pasniedzu ar ievārījumu. Droši vien labāk iederētos brūkleņu vai dzērveņu, manā gadījumā bija dzērveņu.”

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
TESTS. Vai spēj atpazīt koku pēc lapas? Paši attapīgākie iegūs vismaz 8 no 10 punktiem
“Nesaprotu, kā var tā izturēties pret savu māti.” Raimonda Paula mazmeita emocionāli reaģē uz populārās kafejnīcas “Rasols” slēgšanu
Lasīt citas ziņas
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.