Ķirbju–viršu medus saldējums ar viršu medus pārslām un Lielvārdes kviešu alus putām 0

Recepte no restorāna DE COMMERCE GASTRO PUB 1871

Reklāma
Reklāma

Šefpavārs: Kārlis Visockis

(4 porcijas)

“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Izvāra 500 g nomizota, gabalos sagriezta ķirbja un sablenderē. Iegūtajam biezenim pievieno 500 g saldā krējuma, 200 – 300 g viršu medus un ar saldējuma mašīnu pagatavo saldējumu vai sakuļ, ieliek saldētavā, līdz sakultā masa pārtop par saldējumu.

Saputo divus olu baltumus, putojot pievieno 40 g kartupeļu cietes. Iegūto masu izklāj 1 cm kārtā uz silikona vai cepampapīra un cep krāsnī 7 – 10 min 140 °C. Sacepto masu atdzesē un ar rokām sadrupina, piejaucot klāt 3 ēd. k. izkausēta viršu medus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Alus putas iegūst, viegli novārot 500 ml Lielvārdes kviešu alus, pievienojot tam 1 ēd. k. cukura un ūdens peldē izkausētas 2 želatīna plāksnes. Putas pasniedz, izpūšot ar sifonu vai nosmeļot ar sieta karoti.

Ēdienu dekorē ar sezonāli pieejamām ogām, sīrupa čipsiem, sīrupā novārītām ķirbju pērlītēm un ēdamziediem.
Recepte no Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saieta

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.