Foto – Shutterstock

7. Pusgari un neieveidoti mati – loģiska un darbīga būtne 1

Ja ikdienā par matiem rūpējies vien tik, lai tos izmazgātu un izžāvētu, kā arī izvēlies vienkāršu griezumu, kas neprasa papildus uzmanību, tu esi praktiska, darbīga un loģiski domājoša sieviete, kura nelepojas ar pacietīgumu un nereti ir arī viegli aizkaitināma.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Tu ērti jūties, konkurējot ar līdzcilvēkiem un pierādot savas idejas, tomēr nereti sāncensības gars liedz pilnvērtīgi atslābināties.

8. Gari, biezi un neieveidoti mati – romantiskā būtne

CITI ŠOBRĪD LASA

Mati, kuru sasuka atgādina hipiju stilu, visbiežāk ir romantiskām un maigām sievietēm, kuras ir radošas, kā arī mīl sapņot.

9. Īsi mati – nepievērst uzmanību sīkumiem

Ja esi īsa griezuma piekritēja, tavā ikdienā mati noteikti nav prioritāšu augšgalā, jo tev ik rītu jāsteidzas glābt un komandēt pasauli. Vai savu finanšu kompāniju. Vai vismaz asistenti.

10. Nevainojama frizūra garmatainai būtnei – alkas pēc uzmanības

Ja ik rītu velti teju stundu nevainojamas frizūras ieveidošanai, tu vai nu pārāk satraucies par sīkumiem, piešķirot tiem nevajadzīgi lielu uzmanību, vai arī esi kaprīza un pat nedaudz niķīga būtne, kurai ir svarīgi nemitīgi būt uzmanības centrā, lepojoties ar nevainojamu izskatu.

11. Tava ikdienas frizūra – nekārtīga cope vai matu mezgls

Ja matus visbiežāk savirpini nekārtīgā copē, ļoti iespējams, ka pārāk bieži pati savas vēlmes nostādi otrajā plānā. Eksperti apgalvo, ka nevēlēšanās rūpēties par sevi nereti balstās arī zemā pašvērtējumā.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.