Kokosriekstu putra ar zemesriekstu sviestu un zemenēm 0

Lej katlā kokosriekstu pienu, ūdeni, pievieno auzu pārslas un zemesriekstu sviestu un, pa laikam apmaisot, silda, līdz tiek sasniegta vēlamā konsistence. Sablendē zemenes, pēc vēlēšanās pievienojot stēviju vai agaves sīrupu, un pievieno tās putrai. Noformējumam var sasaldēt nedaudz zemesriekstu sviesta plakanā, aizvērtā traukā, sasmalcināt to un izmantot dekorēšanai kopā ar zemeņu gabaliņiem.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Recepti pirms Jūrmalas MTB velomaratona iesaka

veselīgā restorāna TERRA šefpavārs Fabians de Frīss

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.