Kokosriekstu putra ar zemesriekstu sviestu un zemenēm 0

Lej katlā kokosriekstu pienu, ūdeni, pievieno auzu pārslas un zemesriekstu sviestu un, pa laikam apmaisot, silda, līdz tiek sasniegta vēlamā konsistence. Sablendē zemenes, pēc vēlēšanās pievienojot stēviju vai agaves sīrupu, un pievieno tās putrai. Noformējumam var sasaldēt nedaudz zemesriekstu sviesta plakanā, aizvērtā traukā, sasmalcināt to un izmantot dekorēšanai kopā ar zemeņu gabaliņiem.

Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības 22
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Lasīt citas ziņas

Recepti pirms Jūrmalas MTB velomaratona iesaka

veselīgā restorāna TERRA šefpavārs Fabians de Frīss

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.