Foto – Karīna Miezāja

Ģ. Zvirbulis: – Runāsim atklātu valodu. Šis amats tika atjaunots tikai koalīcijas stabilitātei – Nacionālajai apvienībai bija nepieciešama kompensācija par to, ka VARAM parlamentārā sekretāra vieta tika atdota ZZS. Šo tirgošanos apstiprinājuši vairāki avoti, kas piedalījās koalīcijas sarunās. Vai fakts, ka šis amats tapis tikai politiskā tirgus rezultātā, jums netraucēs tajā pilnvērtīgi darboties? 15


– Es jūsu minētajās sarunās neesmu piedalījies, Zinu tikai to, ka jebkuru darbu daru pēc labākās apziņas. Šos pienākumus uzņemos ar pārliecību, ka varu kaut ko izdarīt. Protams, gan Latvijā, gan jebkurā citā demokrātiskā valstī amati tiek dalīti, politiskajiem spēkiem vienojoties. Tomēr viss ir atkarīgs nevis no to cilvēku motivācijas, kuri radīja šos amatus, bet no tā, kurš to ieņems. Ja tas ir cilvēks, kurš vēlas strādāt, tad var sasniegt labu rezultātu.

Reklāma
Reklāma
Krievijas diktators Putins ir gatavs veikt nelielu militāru operāciju pret kādu no Baltijas valstīm
VIDEO. Ovācijas un neviltota sajūsma! Dons iekļūst Eirovīzijas finālā 7
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Lasīt citas ziņas

V. Krustiņš: – Izskatās, ka ZZS iespieduši VARAM savu cilvēku, lai varētu pieskatīt jūsu ministru. Vai arī jums nav uzdevums būt partijas ausīm premjeres birojā?

– Drīzāk es gribētu cerēt, ka būšu cilvēks, kas Ministru kabinetā un Ministru prezidenta birojā ieviesīs nacionālas vēsmas. Tiekoties ar ārvalstu partneriem, varēšu parūpēties, lai viņi saņem objektīvāku un ticamāku informāciju par Latvijā notiekošo. Tāpat ar savu darbību centīšos pierādīt, ka piederība dažādām partijām nav šķērslis, lai sadarbotos.

CITI ŠOBRĪD LASA

– Es pat brīnos, kā “Vienotība” savā veidojumā ielaidusi Nacionālās apvienības cilvēku. Varbūt jums tagad būs arī jāmaina partijas piederība un jāpāriet uz “Vienotību”?

– Pilnīgi noteikti nē. Esmu piederīgs nacionālistu ideoloģijai un tāds arī nemainīgi palikšu.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.