Foto – Bonappetit.lv

Kramblis ar āboliem un kazenēm 0

Pagatavošana

Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt sķēllītēs. Āboliem pievienot kazenes, kardamonu, citrona sulu, sīrupu, apmaisīt un piepildīt cepamās formiņas. Formiņās pieliet pa 1-2 ēd.k. ūdens, atkarībā no tā, cik sulīgi ir augļi.

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Sviestu, miltus, auzu pārslas un cukuru saberzt ar rokām līdz veidojas drupačas. Pārkaisīt pa virsu augļiem.

Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos 20-25 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz gan siltu, gan aukstu. Klāt var pasniegt saldējumu.
Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.