Foto – Bonappetit.lv

Kramblis ar āboliem un kazenēm 0

Pagatavošana

Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt sķēllītēs. Āboliem pievienot kazenes, kardamonu, citrona sulu, sīrupu, apmaisīt un piepildīt cepamās formiņas. Formiņās pieliet pa 1-2 ēd.k. ūdens, atkarībā no tā, cik sulīgi ir augļi.

Reklāma
Reklāma
Eiropa šokā: Lielbritānijā populārākais jaundzimušo vārds nāk no musulmaņiem
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Putins draud un sola mieru vienlaikus: Krievija drīz sāks izmantot jaunas superraķetes 3
Lasīt citas ziņas

Sviestu, miltus, auzu pārslas un cukuru saberzt ar rokām līdz veidojas drupačas. Pārkaisīt pa virsu augļiem.

Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos 20-25 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz gan siltu, gan aukstu. Klāt var pasniegt saldējumu.
Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.