Pildīti mafini ar valriekstiem. Dievīgas brokastis! 1

Gatavošanas laiks:
apm. 30 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai, atdzesēšanai un kausēšanai)
Katrā porcijā apm. 697 kcal/2919 kJ
12 g olbaltumvielu, 19 g tauku, 118 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Kokteilis
Astrologi un numerologi atklāj: Tiem, kas dzimuši šajos trīs mēnešos, piemīt neparasta dāvana
Lasīt citas ziņas

1. Sajauc miltus, kakao pulveri, valriekstus, cepamo pulveri un sāli. Margarīnu saputo ar brūno un balto cukuru. Olu sajauc ar vaniļas esenci. Miltu maisījumu iecilā olas masā, līdz visas sausās sastāvdaļas kļūst miklas, iemaisa saputoto margarīnu. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175 ºC.

2. Mīklu liek ietaukotā mafinu formā, cep cepeškrāsnī 25 minūtes. Mafinus izņem no krāsns, ļauj atdzist, ar asu nazi vai diegu šķērsām pārgriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Balto un melno šokolādi izkausē ūdens peldē atsevišķos trauciņos. Apakšējo daļu apziež ar balto šokolādi, apkaisa ar sasmalcinātajiem riekstiem. Saliek kopā augšējo un apakšējo daļu, ar balto un melno šokolādi pamīšus veido “režģi”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.