Mazsālīti gurķīši – ar galda mārrutkiem 1

Traukā liek gurķus, ķiršu, upeņu, mārrutku lapas un dilles. Litrā auksta ūdens izšķīdina sāli un cukuru, iemaisa galda mārrutkus un marinādi uzlej gurķiem un zaļumiem. Pēc pāris stundām mazsālītie gurķīši jau ir ēdami.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

! Galda mārrutki kopā ar mārrutka lapu gurķiem piešķir pikantu asumiņu. Apēdot gabaliņu, rodas pēcgarša, kas liek domāt, ka mutē notikusi neliela mārrutku bumbas eksplozija.

Jēkabpils novada Dunavas pagasta pamatskolas mājturības skolotājas Ainas Vēveres receptes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.