Foto – Shutterstock

Lai priecīgs prāts un sirds mierīga. Zilākalna Martas degvīna uzlējuma recepte 0

Sauja kalmju sakņu ar visām spurgaliņām, noragas sakne, pelašķu un rudzupuķu ziedi, pāris karotes medus – visu pārlej ar degvīnu, liek uz pāris nedēļām siltā un tumšā vietā. Vakaros, lai priecīgs prāts un sirds mierīga, pa mazam graķītim dzer kopā ar siltu pienu.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Dzenot projām grūtsirdību, pēc iespējas biežāk vajag smieties, dziedāt, dejot. Dejot Martiņai ļoti patika. Bija ārēji apaļīga, bet gracioza un viegla kā cielava, atceras Martas skolnieks, dziednieks Aldis Ķeviņš, kurš ar receptēm labam garastāvoklim padalījās ar žurnālu 36,6.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.