Foto-Anda Krauze
Lapu salāti ar hurmu un piparmētrām 0
Kā gatavot?
Nomazgātu hurmu sagriež vidēji lielos gabalos, ķiršu tomātiņus – uz pusēm. Salātus un piparmētru lapiņas saplūkā. No olīveļļas, pievienojot viena citrona sulu un rīvētu miziņu, 1 ēd. k. tumšā cukura sīrupa, 1 tējk. mārrutku, šķipsniņu sāls un melnos piparus, pagatavo mērci. Ar to pārlej salātus. Pasniedz ar apgrauzdētu maizi.
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Gatavoja kafejnīcas “Taka” pavāri Elīna Marta Martinsone un Uģis Kuģis



