Foto-Anda Krauze

Latgales siera groziņpīrāgs ar sēnēm un spinātiem 0

Sastāvdaļas – smilšu mīklas groziņš, 300 g Latgales siera, 400 g sēņu (austersēnes, šampinjoni vai baravikas), 2 ķiploka daiviņas, 30 g sviesta, timiāna zariņš, sojas mērce (pēc garšas), 80 g spinātu, muskatrieksts, 1 ola, 200 g saldā krējuma, Pesto mērce, sāls, pipari (pēc garšas).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

Izcep smilšu mīklas groziņu. Iekšā pilda viegli apceptus spinātus, kam pievienots muskatrieksts. Virsū liek ar ķiploku un timiānu saceptas sēnes.

Virs tām kārto šķēlēs sagrieztu sieru un tomātus, uzber sāli un piparus, uzlej Pesto mērci. Visbeidzot pārlej ar olas un saldā krējuma masu. Groziņpīrāgu cep zeltaini brūnu 175 grādos 10 – 20 minūtes.

Gatavoja šefpavārs Māris Astičs

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.