Foto – Timurs Subhankulovs

Latvijas dzimšanas dienai veltīta biskvīta torte
 0

SASTĀVDAĻAS 30 olas, 15 ēd. k. kviešu miltu, 15 ēd. k. cukura, vanilīna cukurs. Pildījumam: brūkleņu ievārījums, saldais krējums, kakao. Rotājumam: jāņogu ievārījums, aličas, mandarīni, marmelādes konfektes.

Mitrums un sāls tās neietekmē teju necik: 7 automašīnu modeļi, kuri daudz mazāk cieš no rūsas veidošanās
“Viņa bija tik pārgurusi, ka, iespējams…” Savu versiju par traģēdiju Daugavā izteikusi Ilonas kolēģe Marina 1
“Lai pierakstītos uz valsts apmaksātu pakalpojumu, jāveic 53 eiro priekšapmaksa…” Slimnīca skaidro situāciju
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Tortei būs četras kārtas. Pirmajām divām kārtām ar koka karoti saputo 15 olu dzeltenumus, atsevišķi – ar putojamo slotiņu vai mikseri baltumus. Dzeltenumiem uz katru olu pievieno 0,5 ēd. k. cukura. Maisa, līdz tas izkusis. Sakultajiem dzeltenumiem pievieno daļu baltuma, iecilā miltus – uz 15 olām 7 ēd. k. Pēc tam iecilā pārējo olu baltumu. Mīklu lej pannā uz cepampapīra, vidējā siltumā cep, līdz tā kļuvusi zeltaini brūna. Tāpat pagatavo vēl divas kūkas kārtas. Starp atdzisušām kārtām ziež putukrējumu, kam piebērts mazliet kakao, un brūkleņu ievārījumu. Rotā ar putukrējumu, jāņogu ievārījumu (Latvijas karoga krāsā), aličas plūmēm un mandarīniem (saules krāsā), marmelādes konfektēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.