Astrologs Andris Račs 0

Astrologs ANDRIS RAČS: – Pēc vēdiskās astroloģijas, kuru izmantoju darbā ar skaitļiem, skaitlis 5 atbilst planētai Merkurs. Šī planēta atbild par tirdzniecību, komunikāciju, komerciju, kontaktiem un sakariem – ne tikai burtiski, dodoties ciemos, kaut ko aiznesot, ieraugot un uzzinot, bet arī telefonisko un elektronisko saziņu. Var teikt, Merkuram raksturīga divdabība: tas, kurš aiziet ciemos, atnes informāciju, bet tas, kurš ir mājās, ciemiņam pastāsta jaunāko informāciju. Tātad notiek abpusēja apmaiņa ar informāciju gan uz iekšu, gan uz āru. Merkurs atbild par humora izjūtu, asprātīgumu, veiklību, analītiskumu, tātad var teikt, par cilvēka neitrālo intelektu, kura uzdevums ir informāciju uztvert un nodot tālāk, nešķirojot, vai tā ir laba vai slikta.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 46
Dārzs
FOTO. Ziedu pārpilnā vietējā Holande! Daugmalē milzīgās platībās zied narcises un tulpes
Lasīt citas ziņas

Mediji kā informācijas nesējs ir Merkura kompetencē. Šai planētai raksturīga neitralitāte, kas pretēji tendenciozitātei ir žurnālistikā vēlama pozīcija. Lasīt, rakstīt, dzirdēt, runāt – tas viss, bez kā nevar pastāvēt medijs, atrodas Merkura paspārnē. Vēdiskajā astroloģijā Merkurs tiek iekrāsots gaiši zaļā krāsā. Ļaudis, ejot ciemos, mēdz nest ziedus. Zieds ir Veneras pārvaldījumā, bet zaļās lapas un kāts – Merkura.

Ar Merkuru parasti apzīmē pēc domāšanas veida jaunu cilvēku, kurš par visu aktīvi interesējas. Ja cilvēks arī vecumā jūtas jauns, tas liecina, ka viņam neatkarīgi no gadu skaita ir interesanti dzīvot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Astroloģijā katram skaitlim atbilst arī sava harmonija. 5. harmonija ir saistīta ar brīvību, radošumu, cirkulāciju, spēju improvizēt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.