
Mazāk cukura, vairāk garšas – izmēģini biezpiena Tiramisu recepti! 0
Mazāk kaloriju, vairāk svaiguma, šis Tiramisu ar biezpienu un ogām ir lieliska alternatīva klasiskajam desertam. Pagatavošana vienkārša, bet garša – īsts kārums kafijas un ogu cienītājiem, recepte no @edamskaisti.
Sastāvdaļas:
1. 180g mitrs biezpiens;
2. 180g krēmsiers;
3. Pāris ēdamkarotes bezpiedevu jogurts/krējums;
4. Saldinātājs (izmantoju 10 pilienus flavor drops, respektīvi 2-3 karotītes cukurs/stēvija vai tml.) + vaniļa(pēc gaumes);
5. Sauja ķiršu (vai citas sezonas ogas);
6. 2 ēdamkarotes ievārījums;
7. Cepumi “Dāmu pirkstiņi” (šim izmēram bija nepieciešami 14 gabaliņi);
8. Tase stipras kafijas.
Pagatavošana:
1. Bļodiņā uztaisa kafiju.
2. Sagriež ogas;
3. Sablenderē krēmsieru ar biezpienu, jogurtu/krējumu, pievieno saldinātāju un vaniļu.
4. Sagatavoto deserta trauciņu.
5. Dāmu pirkstiņus pa vienam izmērcē kafijā, un kārto pirmo slāni, pa virsu smērē daļu krēma.
6. Uz krēma uztaisa gareniski iedobīti, tur liek ievārījumu un visu pārkaisa ar ogām. Liek nākamo cepumu kārtu, tad atkal krēmu un ogas.
7. Liek ledusskapī uz pāris stundām vai nakti un pasniedz.
Lai labi garšo!