Pagatavo klasisku tiramisu mājās! Vienkārša un neticami garda recepte soli pa solim 0

Ja meklē desertu, kas izskatās grezni, bet ir viegli pagatavojams, tiramisu būs īstā izvēle. Ar kafijas aromātu, vieglu krēmu un gaisīgu tekstūru.
Gatavojam kopā ar Airitu!

Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
3 olas;
33g cukurs;
malta kafija;
kakao;
200ml saldais krējums;
cepumi “dāmu pirkstiņi”
155g mascarpones siers;
tumšā šokolāde un kafijas pupiņas dekorēšanai;

Pagatavošana

  • Pagatavo stipru kafiju un ļauj tai pilnībā atdzist.
  • Bļodā sakuļ 3 olas un (33g) cukuru, līdz veidojas gaiša, gaisīga masa.
  • Citā bļodā sakuļ aukstu saldo krējumu (120g) ar cukuru (33 g), līdz izveidojas putukrējuma masa. Pievieno istabas temperatūrā turētu mascarponi (155g) un viegli iekuļ viendabīgā krēmā.
  • Olu masu, uzmanīgi iecilā mascarpones un putukrējuma maisījumā, līdz izveidojas zīdains un gaisīgs krēms.
  • Sagatavo piemērotu trauku (piemēram, stikla formu) un sāc kārtot desertu: katru “dāmu pirkstiņu” neilgi iemērc atdzisušajā kafijā un kārto traukā.
  • Pār cepumiem pārklāj krēma kārtu. Turpini kārtot vairākas kārtas, noslēdzot ar krēmu.
  • Gatavo tiramisū liek ledusskapī uz vismaz 4 stundām.
CITI ŠOBRĪD LASA

Pirms pasniegšanas desertu var pārkaisīt ar kakao pulveri, rīvētu tumšo šokolādi un rotāt ar dažām kafijas pupiņām.

Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.