Mazsālīti gurķīši celofāna maisiņā – kraukšķīgi un garšīgi. Fiksā recepte 0

Lai tiktu pie kraukšķīgiem, mazsālītiem gurķīšiem, pietiek iegriezties tirgū vai ieiet savā dārziņā, desmit minūtēs visu sagatavot un jau nākamajā dienā mieloties ar gardu uzkodu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas liek visparastākajā celofāna maisiņā, pirms tam gurķiem nogriežot galiņos, lai ātrāk sasūktos marināde.

Kārtīgi samaisa gurķus un garšvielas.

Svarīgi: ledusskapī neliekam! Gurķīši būs gatavi ēšanai jau pēc 12 – 24 stundām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.