Mazsālīti gurķīši celofāna maisiņā – kraukšķīgi un garšīgi. Fiksā recepte 0

Lai tiktu pie kraukšķīgiem, mazsālītiem gurķīšiem, pietiek iegriezties tirgū vai ieiet savā dārziņā, desmit minūtēs visu sagatavot un jau nākamajā dienā mieloties ar gardu uzkodu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Ārsts nosūtīja mājās ar ausu infekciju – pēc stundas trīs bērnu mamma saļima un nomira. Šo traģēdiju varēja novērst… 77
“Tas vairs nav smieklīgi!” Agnese Zeltiņa trīs mēnešu laikā piedzīvojusi četras zādzības 1
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas liek visparastākajā celofāna maisiņā, pirms tam gurķiem nogriežot galiņos, lai ātrāk sasūktos marināde.

Kārtīgi samaisa gurķus un garšvielas.

Svarīgi: ledusskapī neliekam! Gurķīši būs gatavi ēšanai jau pēc 12 – 24 stundām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.