Ēdieni restorānā “Porto Resort”, Ādažos.    13/10/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Porto Resort”, Ādažos. 13/10/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Mocarellas un lēcu salāti ar saldajiem kartupeļiem 0

KĀ GATAVOT?

Lēcas vispirms 30 – 60 min mērcē aukstā ūdenī, pēc tam ber verdošā, viegli sālītā ūdenī un vāra aptuveni 4 min. Batāti nomizo, sagriež šķēlēs. Arī cukīni sagriež šķēlēs. Dārzeņus apgrilē, pēc tam viegli pārkaisa ar sāli un pipariem.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Kārto uz šķīvja, pāri liek saplūkātus lapu salātus un mocarellas siera šķēles. Pannā eļļā apcep sēnes, pievieno sagrieztus saulē kaltētus tomātus un vārītas lēcas. Apmaisa un īsu brīdi pacep. Karsto maisījumu liek pāri batātēm, salātiem, cukīni un mocarellai. Pārkaisa ar dzērvenēm. Viegli apslaka ar melno balzamiko etiķi.

Gatavoja viesnīcas “Port Hotel” restorāna pavārs RITVARS INDRIĶIS.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.