Ēdieni restorānā “Porto Resort”, Ādažos.    13/10/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Porto Resort”, Ādažos. 13/10/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Mocarellas un lēcu salāti ar saldajiem kartupeļiem 0

KĀ GATAVOT?

Lēcas vispirms 30 – 60 min mērcē aukstā ūdenī, pēc tam ber verdošā, viegli sālītā ūdenī un vāra aptuveni 4 min. Batāti nomizo, sagriež šķēlēs. Arī cukīni sagriež šķēlēs. Dārzeņus apgrilē, pēc tam viegli pārkaisa ar sāli un pipariem.

Reklāma
Reklāma
“Latvijā ir akūta odu krīze” – kamēr cilvēki šausminās par odu “mākoņiem”, tikmēr entomologs uzsver, ka nekas pārdabisks nenotiek
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 13
RAKSTA REDAKTORS
Krista Draveniece: Inga Spriņģe, lūdzu, nemelojiet!
Lasīt citas ziņas

Kārto uz šķīvja, pāri liek saplūkātus lapu salātus un mocarellas siera šķēles. Pannā eļļā apcep sēnes, pievieno sagrieztus saulē kaltētus tomātus un vārītas lēcas. Apmaisa un īsu brīdi pacep. Karsto maisījumu liek pāri batātēm, salātiem, cukīni un mocarellai. Pārkaisa ar dzērvenēm. Viegli apslaka ar melno balzamiko etiķi.

Gatavoja viesnīcas “Port Hotel” restorāna pavārs RITVARS INDRIĶIS.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.