Foto – Shutterstock

Bērnišķīgās uzvedības iemesli 1

Kā sadzīvot ar infantilu cilvēku

Infantili cilvēki izvairās no jebkādas atbildības uzņemšanās un uzvedas tā, lai panāktu, ka partneris ieņem lomu – tēvs vai māte. Varētu šķist – tas jau nav nekas briesmīgs, daudziem cilvēkiem pat patīk rūpēties par kādu. Bet, kad runa ir par mīlestību, šīs attiecības pamazām iznīcina seksualitāti. Sajust iekāri pret bērnu ir tikpat grūti kā pret kādu no vecākiem. Jo vairāk partneris līdzinās bērnam, jo biežāk uzvedas kā pusaudzis, jo mazāku gandarījumu dod seksuālā dzīve ar viņu. Dzīvot līdzās infantilam cilvēkam ir ļoti nogurdinoši. Pakāpeniski krājas aizvainojums un dusmas, kas neveicina labas attiecības.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Lasīt citas ziņas

Ja infantils ir draugs vai kolēģis, tad ir ļoti grūti uzticēties viņam un paļauties uz viņa palīdzību. Viņš var būt ļoti jauks un burvīgs cilvēks, bet vienmēr turēs tevi nedrošībā – nekad nevari zināt, kādu triku viņš izstrādās. Uzspiestā vecāku loma var apgrūtināt, jo partneru attiecības nav vienlīdzīgas.

Ja pats esi infantils, tad tava dzīve ir kā haoss, vai līdzīga stāstam par nepiepildītiem sapņiem. Tev pastāvīgi ir nepieciešams kāds, kurš varētu tevi atbalstīt – bez tā tu kā vilciens – ātri vien noiesi no sliedēm. Paliekot infantils – nenobriedis, tu atņem sev iespēju pilnībā realizēties. Tu nezini, kas esi, jo esi atkarīgs no cilvēkiem, kurus padarīji atbildīgus par savu dzīvi.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.