Foto – Timurs Subhankulovs

– Mūsu valsts iestādēm, Drošības policijai pārmet, ka tās nereaģē uz iekšpolitiskajām parādībām, kur reaģēt vajadzētu. Bet vara it kā jau nemaz nevēlas, lai policija enerģiski darbotos. Un policija to labi redz.
 38


– Man tas arī nav saprotams. Pēdējais piemērs ir Latvijas pilsoņi vai nepilsoņi, kas karo teroristu rindās mums draudzīgajā Ukrainas valstī, naidīgajā pusē, bet viņiem nevar atņemt pilsoņa vai nepilsoņa statusu. Tas ir absurds! Vācijā, Lielbritānijā, Francijā par to ir pieņemti atbilstoši likumi. Mums tas ir kā karsts kartupelis. Ko tad gaida? Lai viņi ar visiem saviem “kalašņikoviem” atbrauktu uz Latviju? Tad būs par vēlu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

– Nesen redakcijā bija Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Valdis Zatlers (RP) un Raivis Dzintars (NA). Arī viņi tagad pirms vēlēšanām pēkšņi konstatēja, ka nav tā, tā un tā. Kad būsiet deputāts Saeimā, ko jūs teiksiet? Ar ko sāksiet?


– Pirmkārt, būtu jāsāk ar to pašu uzturēšanās atļauju atcelšanu. Tādas neprasa ne ES, ne Krievija, drīzāk kādi “sponsori”, kuri stāv aiz šo partiju lēmumiem. Otrkārt, jāstiprina iekšējā drošība. Tagad runā, ka Latvija nevelta 2% no IKP aizsardzībai, bet arī iekšējās drošības ziņā redzam, ka attieksme ir pilnīgi nenopietna. Par to liecina kaut vai fakts, kāda ir Latvijas informatīvā telpa. Latvijā populārākais “Pirmais Baltijas kanāls” retranslē ne tikai Putina runas. Viņi pat pēc izlases pārraida tādas programmas, kas nekādā veidā nav savienojamas ar lojalitāti Latvijas valstij. Svētdienu rītos PBK pārraida programmu “Služu Otčizņe!” (“Kalpoju Tēvzemei!”). Tā ir bijusī “Kalpoju Padomju Savienībai!”, kas stāsta, cik labi dienēt Krievijas armijā. Vienā no raidījumiem stāstīja par Feliksa Dzeržinska vārdā nosaukto īpašo uzdevumu vienību, kas svinēja 90 gadus. Atcerēsimies, ka tā pati vienība Latvijā cīnījās pret nacionālajiem partizāniem! Tagad krievu skatītājiem šos čekas cīnītājus pasniedz kā varoņus. Bet Latvijas armijai veltītais “Laiks vīriem” no LTV sabiedriskā pasūtījuma ir izņemts. Tieši tad, kad sākās notikumi Ukrainā. Tas ir traģiski.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.