Saeimas deputāts Igors Pimenovs
Saeimas deputāts Igors Pimenovs
Foto – LETA

“Svilpes paši nopirksim” 5


Pimenovs teica arī atzinīgus vārdus par Nacionālo apvienību: “”Saskaņas” biedri ir ļoti pozitīvi noskaņoti pret latviskajām interesēm. Mūsu interese ir nodrošināt visiem Latvijai piederīgajiem cilvēkiem visu to labāko, kas nepieciešams viņu labklājībai. Esmu sen politikā un varu apgalvot, ka nevienā sēdē, kongresā nav bijušas nekādas pazīmes, kas liecinātu, ka mūsu partijas biedri būtu augstprātīgi noskaņoti pret nacionālās neatkarības stiprināšanu. Ja būs nepieciešams stiprināt jūsu arodbiedrības attiecības ar citām partijām, piemēram, ar Nacionālo apvienību, ar kuru, starp citu, man personīgi ir ļoti labas attiecības – gan ar Parādnieka kungu, gan Cilinska kungu, mēs palīdzēsim,” solīja Pimenovs.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
Lasīt citas ziņas

“Saskaņas” deputāts neslēpa, ka “pārrunu priekšmets” varētu būt arī finansējuma piešķiršana arodbiedrībai kapacitātes stiprināšanai. LVSADA priekšsēdētājs Valdis Keris gan norādīja, ka arodbiedrībai esot savs streiku fonds un “gan jau mēs paši tās svilpes nopirksim”. Viņš arī uzsvēra, ka sadarbības līgums tiks slēgts tikai sociālo un veselības aprūpes jautājumu risināšanai.

Apnikuši tukši solījumi

Līdzīgu līgumu ar partiju “Saskaņa” ir noslēgusi arī Latvijas Ārstniecības un aprūpes darbinieku arodbiedrība, kas pārstāv medicīnas māsu, feldšeru, laborantu, vecmāšu un māšu palīgu intereses. Arodbiedrības priekšsēdētāja Daina Brūvele atzina, ka esot apnicis klausīties koalīcijas partiju tukšajos solījumos, tāpēc ir nepieciešama radikālāka rīcība, kas varētu nākt no opozīcijas, lai pievērstu uzmanību gadiem neatrisinātajiem jautājumiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar “Saskaņu” līguma formā draudzējas arī Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība, kā arī Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība, kas vienojusies par sadarbību interešu aizstāvībā ar citām Saeimā pārstāvētajām partijām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.