Foto no grilbāra “Lighthouse” arhīva

Olu kotletes ar ceptiem šampinjoniem sīpolu mērcē 0

Kā gatavot?

Kartupeli izvāra, atdzesē, samaļ. Sasmalcina un apcep baltmaizi. Sakuļ vienu veselu olu, no otras olas kuļ tikai baltumu. Samalto kartupeli un sakulto olu masu pārlej saceptajai maizei, kam pievieno arī miltus, pāri palikušo olas dzeltenumu un sasmalcinātus pētersīļus. No iegūtās masas pagatavo 3 – 4 ovālas kotletes, apviļā rīvmaizē un cep sviestā. Pēc tam 3 – 5 min. patur cepeškrāsnī. Šampinjonus sagriež uz pusēm, apcep sīpolos, pielej saldo krējumu un 2 – 3 min. patur uz plīts. Pirms pasniegšanas ēdienu rotā ar zaļumiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Lasīt citas ziņas

Gatavoja grilbāra “Lighthouse” pavārs Jurijs Mjalenkovs

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.