Foto no grilbāra “Lighthouse” arhīva

Olu kotletes ar ceptiem šampinjoniem sīpolu mērcē 0

Kā gatavot?

Kartupeli izvāra, atdzesē, samaļ. Sasmalcina un apcep baltmaizi. Sakuļ vienu veselu olu, no otras olas kuļ tikai baltumu. Samalto kartupeli un sakulto olu masu pārlej saceptajai maizei, kam pievieno arī miltus, pāri palikušo olas dzeltenumu un sasmalcinātus pētersīļus. No iegūtās masas pagatavo 3 – 4 ovālas kotletes, apviļā rīvmaizē un cep sviestā. Pēc tam 3 – 5 min. patur cepeškrāsnī. Šampinjonus sagriež uz pusēm, apcep sīpolos, pielej saldo krējumu un 2 – 3 min. patur uz plīts. Pirms pasniegšanas ēdienu rotā ar zaļumiem.

Reklāma
Reklāma
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu
No kā baidās diktators? Izskan interesanta versija, kāpēc Putins negrib tikties ar Zelenski aci pret aci
Kokteilis
“Tautumeitas”, Tomijs Kešs vai “Katarsis”? Mākslīgais intelekts prognozē, kuras Baltijas valsts mūziķiem ir vislielākais potenciāls uzvarēt Eirovīzijā 7
Lasīt citas ziņas

Gatavoja grilbāra “Lighthouse” pavārs Jurijs Mjalenkovs

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.