
Pelēko zirņu salāti 1
Kā gatavot?
Vārītajiem pelēkajiem zirņiem pievieno sakapātus marinētos gurķīšus, labāk kornišonus, tad salāti būs pikantāki. Liek klāt zeltaini apceptus sīpolus un sagrieztu, kārtīgi saceptu, kraukšķīgu bekonu. Sajauc ar majonēzi. Rotā ar kraukšķīga bekona šķēlītēm.
Reklāma
Reklāma
Sabruka vecāku acu priekšā: 11 gadus vecs zēns nonāk slimnīcā pēc tam, kad vairākas stundas bez pārtraukuma pildījis mājasdarbus
“Domāju, ka mēs mirsim!” Šausmu mirkļi “Ryanair” reisā – viena stjuarte pie griestiem, otra satriecas ar apkalpes ratiņiem
Šo zodiaka zīmju dzīves šonedēļ sagriezīsies kājām gaisā: kas tās sagaida?
Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.