Pelēko zirņu salāti 1
Kā gatavot?
Vārītajiem pelēkajiem zirņiem pievieno sakapātus marinētos gurķīšus, labāk kornišonus, tad salāti būs pikantāki. Liek klāt zeltaini apceptus sīpolus un sagrieztu, kārtīgi saceptu, kraukšķīgu bekonu. Sajauc ar majonēzi. Rotā ar kraukšķīga bekona šķēlītēm.
Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
25
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu!
17
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot
3
Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.