Pelēko zirņu salāti 
 1

Kā gatavot?

Vārītajiem pelēkajiem zirņiem pievieno sakapātus marinētos gurķīšus, labāk kornišonus, tad salāti būs pikantāki. Liek klāt zeltaini apceptus sīpolus un sagrieztu, kārtīgi saceptu, kraukšķīgu bekonu. Sajauc ar majonēzi. Rotā ar kraukšķīga bekona šķēlītēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
pateikt, ka sievietei ir pāri 40? Šīs 10 lietas tevi nodod
Nirēji no ūdenstilpnes Latvijā izcēluši zemūdeni: tā atradās četru metru dziļumā
Tramps pirmo reizi publiski komentē notikušās sarunas, Baltais nams – plānotās sankcijas
Lasīt citas ziņas

Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.