Foto – Aija Geida

Vērtīgs smēriņš – pavasara humuss ar spinātiem un lociņiem 0

Pavasaris ir īstais laiks, lai savā ikdienas maltītē iekļautu kaut ko veselīgu un svaigu vienlaikus. Pamēģini pagatavot pavasara humusu!

Reklāma
Reklāma
Nopludināti visi 28 miera plāna punkti: kāpēc Polijai tajā ir unikāla loma? 50
Kokteilis
“Sirds miljons gabaliņos saplīsusi,” Aija Andrejeva dalās ar bēdīgu ziņu 18
Viņam atlikušas vien pāris dienas…Uz Zelenski tiek izdarīts spiediens
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 250 g izvārītu turku zirņu
• 100 g spinātu lapiņu
• 2 ķiploka daiviņas
• 3 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 5 ēdamkarotes citrona sulas
• 5 ēdamkarotes olīveļļas
• ½–1 tējkarote sāls

Ķiploka daiviņu sakapā, spinātus nomazgā, nosusina un ar lielu nazi arī mazliet sakapā. Blenderī liek lociņus, ķiploku, turku zirņus, citrona sulu un eļļu, visu sakuļ. Pieliek pārējās sastāvdaļas un kuļ, līdz izveidojas viendabīga masa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.