Tematiskā avīze – ” Piens un tā produkti”

Peldošās salas. Klasiska recepte ar bērnības garšu! 1

Atdala olu baltumus no dzeltenumiem, baltumus saputo, pievienojot nedaudz cukura. Uzvārītā pienā ieber ēdamkaroti cukura. Ar karoti pienā liek olu baltuma pikas un apgrozot lēni izkarsē. Izņem, liek šķīvjos.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Olu dzeltenumus saputo ar atlikušo cukuru, pievieno vaniļu, atšķaida ar daļu uzvārītā piena, visu ielej atpakaļ katlā un uz lēnas liesmas vai karsta ūdens peldē maisot karsē, līdz nedaudz sabiezē (nedrīkst pārkarsēt, tad olas sapārslos).

Mērci ātri atdzesē, lej porciju traukos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.