11. Uzspiež sakarsētas slotiņas kompresi kaklam un pazodei, domās izkausējot visu slikto, kas uzkrājies nepateikts, tad ar slaidu slotas vēzienu to aizsviež prom: lai sadeg! 1

12. Izkarsēto slotu uzspiež krūtīm – vietai, pa kuru gribas uzsist, kad nepieciešams norādīt: es, mans enerģētiskais centrs, mājvieta sirdij un dvēselei. Arī tur ieķērušos aizvainojumus un sarūgtinājumus sparīgi aizmet: lai sadeg!

Reklāma
Reklāma
“Latvijā ir akūta odu krīze” – kamēr cilvēki šausminās par odu “mākoņiem”, tikmēr entomologs uzsver, ka nekas pārdabisks nenotiek
RAKSTA REDAKTORS
Krista Draveniece: Inga Spriņģe, lūdzu, nemelojiet!
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 13
Lasīt citas ziņas

13. Slotu sildot uzspiež uz diafragmas – vietas, kur krājas dusmas un bailes: lai sadeg!

14. Ar slotu uzspiež zem nabas, kur mēdz uzkrāties pārgurums: lai sadeg!

CITI ŠOBRĪD LASA

15. Mirkli sakarsēto slotiņu patur starpenē, tā atbrīvojot bloķēto seksuālo enerģiju. Ilgstoši nenovērsts, tās sablīvējums var rosināt dažādas veselības problēmas.

16. Pašās beigās nobrauc ar slotiņu pār visu ķermeni: paldies Māriņai, paldies pirtiņai, paldies pirts gariņam. Lai cik tehniski pareizi rīkojamies, tomēr pamatā pēršanās ir enerģētisks rituāls, kura uzdevums – harmonizēt un sakārtot gan iekšējo, gan ārējo pasauli. Paldies spēks ieliek došanu un ņemšanu līdzsvarotā enerģētiskā apritē.

17. Nokāpjot no lāvas, ar roku uzvelk virs krūtīm senāko latvju enerģētisko aizsargzīmi – slīpo krustu. Un dodas atvēsināties.

Jāatceras!

* Pēc pašiepēršanās pirmo reizi iegremdējoties aukstā ūdenī, svarīgi pabāzt zem ūdens arī galvu. Ja iespējams, vēl palēkāt, jo šļakatas attīra auru. Pirms izkāpšanas no aukstā ūdens tilpnes pārmest galvai arī trīs saujas ūdens: visu slikto prom!

* Lapas un smaržaugi pirtī atdod enerģiju tikai tad, kad ir mitri, taču ūdeni, kurā slotiņu mērcē, līdzko tā kļūst par sausu, nevajadzētu šļakstināt telpā – tas pārvērš garu sutā. Ūdens pilieni no slotas jānokrata pēc iespējas tuvāk lāvas telpas grīdai, nevis gaisā.

* Pēc katras pēršanās reizes slotiņu nevis nevērīgi nosviest, bet iemērkt, lai rituāla beigās varētu aplaistīties ar vērtīgām vielām bagātīgo ūdeni.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.