Ēdieni kafejnīcā “Rasols”. Rīga, Strēlnieku iela 9.   27/01/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni kafejnīcā “Rasols”. Rīga, Strēlnieku iela 9. 27/01/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Pienā un olā mērcēts cepts grauzdiņš ar biezpiena un marmelādes pildījumu 0

KĀ GATAVOT

Baltmaizes šķēli no abām pusēm apmērcē pienā, pēc tam sakultā olā, kam pievienots nedaudz vaniļas. Pannā izkausē sviestu, maizi no abām pusēm cep, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Biezpienu sablendē kopā ar putukrējumu un cukuru. Šai masai pievieno gabaliņos sagrieztu marmelādi un, lai būtu arī skābumiņš, dižbrūkleņu sukādes. Pasniedz kopā ar svaigām ogām, šoreiz zemenēm. Pārkaisa ar pūdercukuru.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
Lasīt citas ziņas

Gatavojas kafejnīcas “Rasols” galvenā pavāre LĪVA ANDERSONE

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.