
Foto – Bonappetit.lv
Pikantais biešu smūtijs 0
Pagatavošana
Bieti, sīpolu un ķiplokus nomizot, sagriezt mazākos gabalos. Sasmalcināt blenderī bietes ar paniņām, sīpoliem, ķiplokiem un dillēm. Beigās peivienot sāli pēc garšas un sablendēt vēlreiz.
Reklāma
Reklāma
Pasniedz uzreiz.
Recepti piedāvā
VIDEO. Nekādas līdzjūtības! “Ryanair” pasažiere nokrīt ceļos un raud, jo viņai liegta iekāpšana lidmašīnā
12
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties

Krāsnī cepta jēra karbonāde ar burkānu gratīnu
Vārīti pīrādziņi ar siera pildījumu. Ideāla garša!
Skābēti asie pipari – garda piedeva pie gaļas
Salāti ar tunci, mango un aveņu mērci
Eksperiments: la.lv redaktore gatavo torti ar marcipāna glazūru. Fotorecepte
Sendviči ar rukolu ašām brokastīm
Citronu kūka
Krēmzupa no rudens bagātības – burkāniem