
Foto – Bonappetit.lv
Pikantais biešu smūtijs 0
Pagatavošana
Bieti, sīpolu un ķiplokus nomizot, sagriezt mazākos gabalos. Sasmalcināt blenderī bietes ar paniņām, sīpoliem, ķiplokiem un dillēm. Beigās peivienot sāli pēc garšas un sablendēt vēlreiz.
Reklāma
Reklāma
Pasniedz uzreiz.
Recepti piedāvā
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus

Krāsnī cepta jēra karbonāde ar burkānu gratīnu
Vārīti pīrādziņi ar siera pildījumu. Ideāla garša!
Skābēti asie pipari – garda piedeva pie gaļas
Salāti ar tunci, mango un aveņu mērci
Eksperiments: la.lv redaktore gatavo torti ar marcipāna glazūru. Fotorecepte
Sendviči ar rukolu ašām brokastīm
Citronu kūka
Krēmzupa no rudens bagātības – burkāniem