6. GARDI! 

Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 stundām. Katru gabaliņu apcepu viegli brūnu, kārtoju karstumizturīgā traukā, apleju ar atlikušo marinādi, pārsedzu ar foliju un cepu cepeskrāšnī 1 stundu, ja nepieciešams, vēl pārlejot ar vīnu. Galdā ceļu ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem. Gaļa izdodas ļoti mīksta un aromātiska.

6. GARDI! 
 Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 stundām. Katru gabaliņu apcepu viegli brūnu, kārtoju karstumizturīgā traukā, apleju ar atlikušo marinādi, pārsedzu ar foliju un cepu cepeskrāšnī 1 stundu, ja nepieciešams, vēl pārlejot ar vīnu. Galdā ceļu ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem. Gaļa izdodas ļoti mīksta un aromātiska.

6. GARDI! 
 Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 […]

Pildīta karbonāde. Saimniecības “Kraujas” recepte 1

Karbonādes mīkstums, garšvielas, žāvēts cauraudzis speķis, siers, garšvielas, sāls.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriež šķēlēs, izklapē, uzkaisa garšvielas, sāli, liek siera šķēlītes un uzber sasmalcinātu cauraugušu speķi, pārloka uz pusēm, apcep no abām pusēm, pēc tam sautē.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.