6. GARDI! 

Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 stundām. Katru gabaliņu apcepu viegli brūnu, kārtoju karstumizturīgā traukā, apleju ar atlikušo marinādi, pārsedzu ar foliju un cepu cepeskrāšnī 1 stundu, ja nepieciešams, vēl pārlejot ar vīnu. Galdā ceļu ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem. Gaļa izdodas ļoti mīksta un aromātiska.

6. GARDI! 
 Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 stundām. Katru gabaliņu apcepu viegli brūnu, kārtoju karstumizturīgā traukā, apleju ar atlikušo marinādi, pārsedzu ar foliju un cepu cepeskrāšnī 1 stundu, ja nepieciešams, vēl pārlejot ar vīnu. Galdā ceļu ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem. Gaļa izdodas ļoti mīksta un aromātiska.

6. GARDI! 
 Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 […]

Pildīta karbonāde. Saimniecības “Kraujas” recepte 1

Karbonādes mīkstums, garšvielas, žāvēts cauraudzis speķis, siers, garšvielas, sāls.

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriež šķēlēs, izklapē, uzkaisa garšvielas, sāli, liek siera šķēlītes un uzber sasmalcinātu cauraugušu speķi, pārloka uz pusēm, apcep no abām pusēm, pēc tam sautē.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.